Het geleerde direct in de praktijk brengen, dat is ons doel!

Direct aan het werk met de tools die je verkregen hebt in één van onze cursussen, veel trainers zijn je al voorgegaan en dit is dan ook het resultaat waar we veel waarde aan hechten. Het mooiste is om niet iets te leren, maar hetgene geleerd te kunnen toepassen!

Ons cursusaanbod

Wij bieden momenteel dag en weekendcursussen aan. Dit aanbod is voornamelijk tot stand gekomen door vraag vanuit het werkveld (onder andere door de trainers die gebruik maken van "Trainers trainen trainers" ). Zie hieronder ons aanbod!

Trainen met vrije gewichten en lichaamsgewicht, hoe werkt dit? Wat is gevaarlijk in de uitvoering en hoe zorg ik ervoor dat mijn client correct beweegt.

leer hier de juiste manier van (je eigen) gewicht verplaatsen!

Wij geven de opleiding tot kettlebellsport trainer vanuit de Nederlandse bond. Deze cursus bieden wij aan als weekendcursus.

KSBN_logo_fullcolor jpg

Gedeeltelijk theoretisch, gedeeltelijk praktijk. Hoe bouw ik een programmering, kan ik doelbeweging omzetten naar krachtoefening en onderhandel ik met het Centraal Zenuwstelsel voor meer mobiliteit en minder pijn.

Inschrijven voor één van onze cursussen?

Bekijk hier onze inschrijfpagina met data en kosten:

Wil je als fitnesscentrum meerdere trainers opleiden? Of onze cursus op jouw locatie aanbieden? Dan kun je contact opnemen met ons. Wij hanteren hiervoor andere prijzen.