School of Motion Krachttrainer

Hoe leer ik iemand een backsquat, kan ik uitleggen hoe de deadlift moet worden uitgevoerd en weet ik de kleine stapjes naar een ring muscle-up? Gericht op lesgeven in vrije gewicht en lichaamsgewicht training, is de School of Motion Krachttrainer een grote bron aan informatie en kennis. Geheel in de praktijk, het lesgeven en uitvoeren van krachttraining zoals deze bedoeld is

Een compleet arsenaal aan oefeningen

Per beweegketen nemen we oefeningen door, vergeet de oude manier van spiergroepen en maak echt progressie met je klanten.

Je clienten veilig laten trainen

Door alles vanuit de beweging te bekijken kunnen we beter de kritieke fouten herkennen en verbeteren. Zo trainen je klanten niet alleen efficienter, maar ook veilig.

Direct toepasbaar in de praktijk

School of Motion Krachttrainer is er voor mensen in het werkveld. Direct toepasbaar bij je klanten en leden. De basis voor goede krachttraining krijg je hier.

De opbouw van de cursus

We delen de dagen op in met een duidelijke verdeling. Zo behandelen we het onderlichaam op dag 1 met voornamelijk het trainen van extra gewicht, en is dag 2 het bovenlichaam aan de beurt met voornamelijk lichaamsgewicht oefeningen. De cursus is dan ook per dag te boeken.

Dag 1: Het onderlichaam

Wij trainen het onderlichaam doormiddel van extra gewicht. De heup heeft namelijk baat bij intensiteit. We nemen variaties door van de volgende oefeningen:

  • De deadlift (meerdere variaties)
  • De Squat (meerdere variaties)
  • De Lunge (meerdere variaties)

Dag 2: Het bovenlichaam

Dag 2 is geheel gewijd aan complexiteit, omdat wij geloven dat de schouder hierdoor gezond en sterk wordt. De volgende trainingsmethoden komen aan bod:

  • Hangen (vergeten krachttraining)
  • Ringtraining
  • Paralettes
  • Lage locomotie (grondoefeningen)

Is deze cursus wat voor mij?

Niet geheel zeker of deze cursus wat voor jou is? Neem contact met ons op en wij geven individuele toelichting over School of Motion Krachttrainer.