Wij dragen bij aan de educatie van jouw studenten!

Al jaren bieden wij workshops en voorlichting voor de opleiding Sport & Bewegen (ROC van Twente). Graag verwelkomen we ook andere opleidingen bij ons, of op locatie. Voor opleidingen bieden wij een gereduceerd tarief voor onze diensten!

Workshops in onze specialisaties

Al jaren geven wij workshops in bepaalde gebieden van krachttraining. Neem een kijkje op onze workshopspagina en zie of er iets tussen zit wat jij aan je studenten aan wilt bieden.

Workshops op maat

Geinteresseerd aan een workshop met betrekking tot krachttraining, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Van intake tot begeleiding

Graag vertellen wij ons verhaal over klantbegeleiding en coaching van Jaap's Gym, onze thuisbasis en trainingscentrum. Van voeding, tot trainingsleer, van vitaliteitscoaching tot stress. We nemen je mee in onze manier van werken.

Sportondersteunende krachttraining!

Door onze ervaring met sportteams en individuele sporters kunnen wij krachttraining bieden die de sporter ondesteunt. Graag denken wij mee met verenigingen. Van informatiebijeenkomst over krachttraining tot het inrichten van een krachtruimte, voor advies en ondersteuning kunnen sportverenigingen bij ons terecht!

Warming up

Wanneer alle gewrichten goed uitgelijnd zijn, dan kan er pas echt goed belast worden. Wij bieden een workshop voor verenigingen voor een juiste warming up en ondersteunende krachtoefeningen die in de gebruikte beweegketens vallen. Geheel op maat, verschillend per sport.

Advies over krachttraining

Je trainers ook bijgespijkerd hebben met betrekking tot krachttraining? Tactiek en sport gerelateerde zaken laten we bij jou, daar hebben wij geen kaas van gegeten, maar krachttraining is ons ding! Elke atleet heeft baat bij meer kracht, krachttraining geschikt voor jouw sporters? Wij denken graag mee!

Voor sportverenigingen!

Als individuele sporter kun je terecht bij Jaap's Gym, en ook sportverenigingen die iets structureels willen kunnen daar terecht (velen zijn je al voorgegaan!), maar om kennis te maken, of voor eenmalige projecten is School of Motion de ideale partner!

Beweging brengen op je evenement

Wij hebben al een aantal evenementen mogen meedraaien. Leuke beweging zorgt vaak voor een beetje ontspanning en gezelligheid en is vaak een welkome onderbreking. Wij kunnen dit als geen ander, beweging wat geschikt is voor elke doelgroep, maar wat toch echt even iets anders is.

Voor iedereen toegankelijk

Doordat wij het opknippen van beweging goed in de vingers hebben, kunnen wij onze workshops op jouw evenement aanbieden zodat het toegankelijk wordt voor iedereen. Ongeacht niveau kan iedereen dus lekker bewegen!

Breng plezier in je evenement

Leuk, nieuw en soms een beetje gek. Wij laten je kennis maken met beweging die vooral vermakelijk is om even te doen. Een hit op evenementen is de workshop Lage Locomotie, die wij al veel evenementen hebben mogen geven, maar ook andere workshops zijn mogelijk.

Breek de lange zit

Congressen, converenties en seminars gaan meestal gepaard met veel zitten. Laat je deelnemers even lekker loskomen en bewegen! Hierna zijn ze weer beter in staat informatie op te nemen en frisser aan het einde van de dag.

Sportverenigingen, Evenementen en Opleidingen

Interesse gekregen in één van onze diensten?

neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.