"Voor jezelf programmeren gaat niet"

Wij zeggen het vaak en horen het vaker, voort jezelf programmeren werkt niet. Wij bieden trainers de mogelijkheid om zelf te trainen, vragen te stellen over hun training en doelen te stellen met betrekking tot krachttraining. Dit allemaal grotendeels online, maar uiteraard ook met twee contacturen op locatie, of in onze eigen gym, per maand.

sportfaciliteiten

Op dit moment zijn er 13 Sportvereningingen en Sportscholen waarvan wij de trainers faciliteren in krachttraining bij Jaap's Gym

jaar

Al 5 jaar bieden wij ondersteuning aan trainers in heel Nederland

Trainers over ons:

Onder constructie

Online begeleiding

Online bieden wij een aparte groep aan voor trainers die onze dienst afnemen. Hier is ruimte voor techniekondersteuning aan de hand van video en wisselen we vragen en opmerkingen uit. Ook kunnen trainers van elkaar leren in deze online groep.

Twee contacturen per maand

Omdat wij het belangrijk vinden goede ondersteuning te bieden hebben wij twee contacturen per maand ingevoerd. Dit kan zowel bij op locatie als op onze thuisbasis Jaap's Gym. Wat jij prefereert! Bij goede ondersteuning hoort meer dan alleen online contact.

Indirecte kennis voor je klanten

Wanneer je actief betrokken bent bij je training kun je hier altijd veel informatie uithalen voor je eigen leden. Beweging die jij zelf aangeleerd krijgt kun je altijd beter toelichten en aanleren bij anderen. Zo verkrijg je indirect kennis die je kunt inzetten in je eigen werkveld.

Één keer per maand twee contacturen, met daarnaast online begeleiding.

Wanneer je niet in de buurt woont van onze thuisbasis Jaap's Gym, dan is deze optie een supermooie uitkomst. Woon je echter in Overijsel, overweeg dan om lid te worden bij Jaap's Gym. Hier wordt wekelijks enthousiast getraind door een groep fanatiekelingen en liefhebbers van beweging!

Asset 6@4x

Ik vind mijn eigen training ook belangrijk!

Op zoek naar een programmering die aansluit bij jouw doelen als fitnessprofessional? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!