Ben jij eigenaar van je eigen trainingsfaciliteit?

En wil je graag wat organiseren voor je leden? Bekijk dan ons workshopaanbod. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en te kijken wat we voor jou en je leden kunnen bieden!

Kettlebellsport

Naomi is hoofdtrainer van de Nederlandse bond en bij Jaap's Gym de autoriteit met betrekking tot Kettlebellsport. Met haar internationale ervaring is zij DE autoriteit op het gebied van Kettlebellsport in Nederland. Zij is dan ook degene die je mag verwachten wanneer je één van onze workshops Kettlebellsport boekt.

Lichaamsgewicht

Bij onze thuisbasis, Jaap's Gym, geven wij de les bodycontrol. Deze les bestaat uit alleen maar lichaamsgewicht oefeningen en is heel erg skill georienteerd. Nieuwe beweging leren dus. Door onze ervaring in het lesgeven weten wij als geen ander hoe we nieuwe beweging kunnen aanleren en letterlijk elk niveau op weg kunnen helpen!

Powerlifting

Van programmeren voor gyms tot aan speciale trajecten voor je leden, of gewoon een workshop powerliften, wij doen het allemaal. Wij hebben flink wat ervaring met het geven van powerlifting workshops. Graag duiken wij met jou en je leden in de wereld van zware dingen tillen!

DSC02849
DSC02778
powerlifting

Nieuwe beweging leren, daar draait het allemaal om!

Wij leren mensen nieuwe beweging! Anders dan ze gewend zijn en met een solide basis je leden aan het werk zien gaan met nieuwe beweging, verkregen in één van onze workshops. Kortom, een goede start voor je leden!